Berlintur 26-29 maj 2022

Berlinturen

I Kristi himmelfartsferien tager vi på koncertrejse til Berlin. Vi kører med bus, og vi bor i Kreuzberg på Hostel Acama i 4-6 sengsværelser med eget toilet og bad. Drenge og piger indkvarteres hver for sig.


Pris og tilmelding

Med tilskud fra diverse fonde kan turen gennemføres for kr. 1500,- pr. deltager. Det dækker rejse, ophold og alle måltider fra torsdag aften. Depositum, kr. 750,- indbetales på For Fuld Blæs' konto 9570 11522548 ved tilmelding, resten betales på samme konto inden turen.


Tilmelding på https://forms.gle/aT8L4PwWk2p4ERES8 senest 4. februar.


Praktisk på turen

Turen er en koncertrejse, men der bliver også mulighed for at se på byen indimellem. Når det foregår i mindre grupper, vil vi sørge for, at alle har en voksen at følges med. Deltagere, der er fyldt 15 år, kan med forældrenes tilladelse få lov at gå i mindre grupper uden en voksen, når vi skønner det hensigtsmæssigt.


Turen er alkohol- og røgfri.


Foruden instruktører har vi brug for, at der er et par stykker af jer forældre, der har mulighed for at tage med som ekstra voksne. Kontakt Martin, Frederik eller Rasmus for at høre nærmere og melde jer under fanerne - også, hvis I har andre spørgsmål til turen.


Rejsen

Vi mødes på musikskolen torsdag den 26. maj kl. 8.00 og er tilbage samme sted søndag den 29. kl. 17.


Medbring

Der kommer en udførlig pakkeliste senere, men vær forberedt på, at alle skal medbringe pas og blåt sygesikringsbevis.


Vi glæder os til en fantastisk tur sammen med jer!